Lody Rocky Road

Lody Rocky Road
Lody Rocky Road mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 3,77 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1468 kalorii, 23G białka, oraz 110 g tłuszczu. Jeśli masz prażone orzechy laskowe, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 113 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Lody Rocky Road, Lody Rocky Road, oraz Lody Rocky Road dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym, ciężkim rondlu ubij żółtka i kakao, aż pozostaną bardzo gładkie i bez grudek. Powoli ubij cukier. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha, ubij 1 lub 2 łyżki śmietany, aby uzyskać gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Gdy pasta żółtkowa będzie gładka i cały cukier zostanie włączony, ubijamy pozostałą śmietanę i mleko. Umieść patelnię na średnim ogniu i gotuj, często ubijając, aż krem grubo pokryje tył łyżki, ale przesunięty palec pozostawia czystą linię. Przecedzić do szczelnego pojemnika, wymieszać wanilią i solą, a następnie schłodzić w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Następnego dnia ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
4
Przenieś lody do pojemnika, który może pomieścić 2 ćwiartki lub większy, i szybko wymieszaj orzechy, czekoladki i pianki gumową szpatułką, aż dokładnie wymieszasz. Schłodzić w zamrażarce przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia21
Magazyn