Lody na patyku: domowe Fudgsicles
Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 457 kalorii, 5G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. 232 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, śmietanę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Domowe Pałeczki Do Lodów, Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej szklanej misce umieścić posiekaną czekoladę. Odstawić.
Śmietanę, mleko i kakao Połącz w średnim rondlu na średnim ogniu.
Ubijaj stale, aż kakao się rozpuści i mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i zalać czekoladą.
Odstawić na 2 do 3 minut, a następnie delikatnie ubijać, aż cała czekolada się rozpuści.
Podzielić mieszaninę równomiernie między formy i umieścić w zamrażarce. Zamrażać przez co najmniej 4 godziny lub do uzyskania stałej objętości. Fudgepops można przechowywać w zamrażarce do 1 tygodnia w szczelnym pojemniku.