Lody Miodowo-Musztardowe
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 876 kalorii, 20g białka, oraz 56 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 107 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę zbożową, pół na pół, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Bułeczki z szynką z serem miodowo-musztardowym, oraz Łosoś Czosnkowy W Folii Z Sosem Miodowo-Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać pół na pół i miód na małym ogniu.
Żółtka i cukier ubić razem, aż się połączą i powoli zagotować w garnku z mlekiem i miodem. Nadal gotować, aż mieszanina zgęstnieje i utrzymuje linię z tyłu łyżki.
Schłodzić bazę budyniową przez około 4 godziny lub przez noc. Przed dodaniem do maszyny do lodów, ubijamy musztardę pełnoziarnistą do smaku. Zamrozić w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.