Lody Mango Mascarpone
Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 240 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, mango, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Lody Truskawkowe Paleo.
Instrukcje
Połącz nektar z cukrem w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż cukier się rozpuści, stale mieszając. Super.
Umieścić kostki mango w blenderze i proces do gładkiej. Przecierane mango przecisnąć przez drobne sito na misce; wyrzucić cząstki stałe.
Przecier z mango, ser i śmietanę połączyć w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do miski; wymieszać mieszaninę nektaru, soku i soli. Cover; chill całkowicie.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do schłodzonego, bezpiecznego w zamrażarce pojemnika; przykryć i zamrozić 2 godziny lub do prawie twardego.