Lody Lody Deser
Przepis lody deser lody mogą być wykonane w około 10 minut. Ten deser ma 390 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, orzechów pekan, lodów miętowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Łatwy Deser Lodowy Lody, Lody Lody Ciasto, oraz Lody Lody Babeczki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz okruchy ciastek i masło. Wciśnij 13 cali. x 9-w. danie. Ostrożnie rozłóż lody na skórce.
Rozłóż bitą polewę na lodach.
Skrop syrop czekoladowy na wierzchu; posyp orzechami.
Zamrozić do twardości, około 2-4 godzin.
Wyjmij z zamrażarki 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Moscato, Typ Elementu Menu, Moscato Dasti
Lody Vanillan w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, napojem alkoholowym i składnikiem. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.