Lody Kawowo-Czekoladowe
Lody kawowo-czekoladowe to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 20 minut. Mieszanka mleka, skrobi kukurydzianej, żółtka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić w dużym, ciężkim rondlu. Stopniowo ubijaj mleko i pół na pół. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 8 do 10 minut lub aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Żółtko ubić, aż lekko zgęstnieje. Stopniowo ubij około 1 szklanki gorącej mieszanki śmietany do żółtka.
Dodaj mieszaninę żółtka do pozostałej mieszaniny śmietany, stale ubijając.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej do miski, odrzucając ciała stałe. Schłodzić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić folię bezpośrednio na mieszance śmietany; schłodzić 8 do 24 godzin.
Wlać mieszaninę do pojemnika zamrażalnika o objętości 1 1/2 qt. elektryczny ekspres do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta; wymieszać w czekoladzie do pieczenia w połowie zamrażania.
Odstawić w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut przed podaniem.
* Cukier granulowany można zastąpić.
Uwaga: testowaliśmy z Whey Low 100% naturalny granulowany słodzik do lodów. Uzyskaj 20% zniżki za każdym razem, gdy zamówisz od wheylow.com. Kod kuponu: Southrn