Lody Czekoladowe Kokosowo-Migdałowe
Lody czekoladowe kokosowo-migdałowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, cukier, mleko kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 47 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Migdałowe Lody Czekoladowo-Kokosowe, Lody czekoladowo-migdałowe z kokosem, oraz Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki połączyć w dużym rondlu; dobrze wymieszać trzepaczką. Stopniowo dodawać pół na pół i mleko, mieszając, aż dobrze wymieszane. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować 10 minut lub aż mieszanina osiągnie 160, stale mieszając trzepaczką.
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakty. Schłodzić do temperatury pokojowej i schłodzić co najmniej 2 godziny. Wymieszaj z kokosem, migdałami i gorącą polewą krówkową.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w 4-litrowej zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić co najmniej 2 godziny lub do twardości.