Lody Cytrynowo-Maślane

Lody Cytrynowo-Maślane
Lody cytrynowo-maślane to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 129 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, pół na pół, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Kremowe Lody Cytrynowe, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać cukier i sok, mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj pół na pół, pełne mleko i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mleko PełneMleko Pełne
3
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki. Przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
KremKrem
LódLód
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 39 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn