Lody Bourbon Pecan

Lody Bourbon Pecan
Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 249 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bourbon, mleko skondensowane, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon, Lody Bourbon Pecan od Trace, oraz Masło Brązowe-Lody Pekan-Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Wymieszać z orzechami pekan i bourbonem. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 4 godziny lub do prawie twardego.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
KremKrem
LódLód

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn