Lody Ajerkoniakowe

Lody Ajerkoniakowe
Lody ajerkoniakowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1520 kalorii, 22g białka, oraz 114g tłuszczu każdy. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, gałkę muszkatołową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu ubijamy żółtka i cukier, aż się dobrze połączą. Powoli ubij śmietanę, następnie mleko. Gotować, ubijając często, na średnim ogniu, aż krem uformuje się z tyłu łyżki i palec przesunięty w poprzek pleców pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i wymieszać gałkę muszkatołową, sól i bourbon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
3
Wlać przez sitko do hermetycznego pojemnika i schłodzić przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
4
Następnego dnia ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta. Powrót do hermetycznego pojemnika i schłodzić w zamrażarce przez co najmniej trzy godziny przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn