Lody Śliwkowo-Maślane

Lody Śliwkowo-Maślane
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Lody śliwkowo-maślane mogą być świetnym przepisem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 47 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz Creme anglaise, wodę, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Blueberry Plum Maślanka Smoothie, Placek Brzoskwiniowo-Śliwkowy Z Herbatnikami Maślanymi, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, częściowo przykryć, i gotować 8 protokół lub do miękkości. Śliwki Mash. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkaśliwka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Zdjąć z ognia; schłodzić.
3
Połącz schłodzoną mieszankę śliwek, Crme Anglaise i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
śliwkaśliwka
4
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn