Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano

Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano
Brukselka liści, Topinambur & Castelvetrano Oliwa jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki cytrynowej, pieprzu, oliwek castelvetrano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Liści Brukselki, Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, oraz Twist and Sprout: brukselka z boczkiem Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce umieścić sok z cytryny i skórkę z cytryny. Powoli ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Używając płaskiej strony noża szefa kuchni, wciśnij każdą oliwkę, aż do uwolnienia dołu; wyrzuć doły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
3
Wyciśnięte oliwki pokroić w plastry i dodać do miski z mieszaniną soku z cytryny i oliwy z oliwek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odciąć podstawę z jednej brukselki. Ostrożnie ściągnij zewnętrzne liście, kontynuując przycinanie podstawy, aby uwolnić liście. Zatrzymaj się, gdy dojdziesz do żółtych wewnętrznych liści, które są szczelnie zapakowane razem, zarezerwuj tę część kiełka do innego użycia. Powtórz z pozostałymi brukselkami i dodaj liście do miski z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Obrać Topinambur i cienko pokroić za pomocą krajalnicy mandoliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
6
Dodaj je do miski i wrzucić z opatrunkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać pieprz, sól, i anchois i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
8
Podziel na 4 talerze sałatkowe, wierzch z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn