Lizard Pumpkin Pie

Lizard Pumpkin Pie
Lizard Pumpkin Pie może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 967 kalorii, 10g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś bitą polewę, ciasto krakersowe graham, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jaszczurka Plamista Margaritas, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 1/4 szklanki karmelu polewa do skorupy; posypać 1/2 szklanki orzechów. Ubij mleko, Mieszanki suchego budyniu, dynię i przyprawy trzepaczką do wymieszania. Wymieszać w 1 1/2 szklanki ubitej polewy; rozprowadzić mieszaninę do skorupy. Przechowywać w lodówce co najmniej jedną godzinę. Przed podaniem rozprowadzić ciasto z pozostałą bitą polewą, skropić pozostałą polewą karmelową i w razie potrzeby posypać pozostałymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Bitą PolewąBitą Polewą
DyniaDynia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
PrzyprawyPrzyprawy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MlekoMleko
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn