Lizard Pumpkin Pie może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 967 kalorii, 10g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś bitą polewę, ciasto krakersowe graham, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jaszczurka Plamista Margaritas, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać 1/4 szklanki karmelu polewa do skorupy; posypać 1/2 szklanki orzechów. Ubij mleko, Mieszanki suchego budyniu, dynię i przyprawy trzepaczką do wymieszania. Wymieszać w 1 1/2 szklanki ubitej polewy; rozprowadzić mieszaninę do skorupy. Przechowywać w lodówce co najmniej jedną godzinę. Przed podaniem rozprowadzić ciasto z pozostałą bitą polewą, skropić pozostałą polewą karmelową i w razie potrzeby posypać pozostałymi orzechami pekan.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.