Linguine z szynką i serem szwajcarskim
Linguine z szynką i serem szwajcarskim może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,09 USD za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, śmietanę, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę można śledzić to danie główne z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Makeover Linguine z szynką i szwajcarskim serem, Boćwina Szwajcarska Linguine, oraz Linguine z Pancettanem i Chardą Szwajcarską.
Instrukcje
Gotować linguine zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić. Tymczasem w dużej misce połączyć szynkę, zupę, 2 szklanki sera, śmietanę, cebulę, zielony pieprz i masło.
Dodać makaron; wrzucić do płaszcza.
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 35 minut. Odsłonić; posypać pozostałym serem.
Piec 15-20 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.