Linguine z soją i kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Linguine z soją i kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka łagodnych kiełbas, odtłuszczone bulion z kurczaka, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Linguine z kiełbasą i kapustą, Kiełbasa Ragout z Linguine, oraz Pikantna Kiełbasa Linguine.
Instrukcje
Przeciągnij kiełbaski na kawałki i umieść na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować, mieszając często pokruszyć mięso, aż kiełbasa jest rumiane, 7 do 10 protokół.
Dodać bulion i soję i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie gorąca, 3 do 5 minut.
W międzyczasie, na patelni 5-do 6-kwartowej na dużym ogniu, doprowadzić do wrzenia około 3 litrów wody.
Dodaj linguine i mieszać od czasu do czasu, aż ledwo przetargu do ugryzienia, 7 do 9 protokół.
Odcedzić makaron i wrócić do patelni.
Dodać mieszankę kiełbasa-soja do linguine i mieszać na średnim ogniu do gorąca.
Wymieszać natkę pietruszki, parmezan, sól i pieprz do smaku.