Linguine z grzybami Portobello
Linguine z grzybami Portobello może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 253 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 64 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czapek grzybowych portobello, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 74%. Spróbuj Serdeczny Portobello Linguine, Nadziewane Grzyby Portobello, oraz Nadziewane Grzyby Portobello dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej brojler piekarnika.
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj linguine i gotuj przez 9 do 13 minut lub do al dente; odcedzić.
Posmaruj grzyby 1/2 oliwy z oliwek i ułóż na średniej blasze do pieczenia. Podsmaż w przygotowanym piekarniku przez 6 do 8 minut, często obracając, aż się zrumieni i zmięknie.
Pokrój grzyby na plastry 1/4 cala i umieść w średniej misce.
Wymieszaj z pozostałą oliwą z oliwek, octem z czerwonego wina, oregano, bazylią, rozmarynem, czosnkiem i sokiem z cytryny. Dopraw solą i pieprzem.
W dużej misce wymieszaj ugotowaną linguine i mieszankę grzybów.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ferrari Perle. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 38 dolarów za butelkę.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.