Linguine z czosnkiem i soją

Linguine z czosnkiem i soją
Linguine z czosnkiem i soją jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion warzywny, edamame, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Spróbuj Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, Linguine z czosnkiem i olejem, oraz Czosnek Linguine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, gotować czosnek w 2 łyżki oliwy z oliwek, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać płatki czerwonej papryki i anchois i gotować, aż anchois są rozpuszczone, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3
Dodać edamame i bulion. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować na wolnym ogniu, aż edamame są miękkie i bulion zmniejsza się o połowę, o 15 minut.Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Gotować linguine zgodnie ze wskazówkami pakietu; odcedzić i dodać do patelni. Wrzucić na średnim ogniu, aż dobrze pokryte, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać natkę pietruszki i pozostałą oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5
W razie potrzeby posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn