Linguine z czerwoną papryką i oliwkami Kalamatan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Linguine Z Czerwoną Papryką I Oliwkami Kalamatan, Sałatka makaronowa z pieczoną papryką, mozzarellą, karczochami, oliwkami Kalamatan i bazylią, oraz Grillowane szparagi z marynowaną pieczoną czerwoną papryką, oliwkami z Fetanu i Kalamatanu.
Instrukcje
1
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą soloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
3
Tymczasem rozgrzać olej w dużych nonstickskillet na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
4
Dodaj bellpeppers, oliwki, czosnek i pokruszony redpepper. Sauté aż papryka będzie miękka, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Czosnek
Oliwki
5
Dodać makaron, 1/2 szklanki płynu do gotowania pasta, 1 szklankę bazylii, 1 szklankę sera i ocet. Wrzucić do sosu coatspasta, dodając więcej zastrzeżone gotowania płynprzez 1/4 szklanki, jeśli suche, o 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.