Linguine I KURCZAK Florentyna
Linguine I KURCZAK Florentine jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz cebulę, rozdarty szpinak, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Kurczak Florentyna, Kurczak I Szynka Florentyna, oraz Makaron Florencki Z Kurczakiem.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Mąkę, sól i pieprz połączyć w misce; dodać kurczaka, podrzucając do herbu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę kurczaka, cebula, i czosnek; smażyć 4 protokół.
Dodać bulion i gałkę muszkatołową; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować na średnim ogniu 3 protokół lub aż kurczak jest gotowy.
Połączyć makaron, szpinak, ser, i bazylia w dużej misce; wrzucić dobrze.
Dodać mieszaninę kurczaka, rzucając delikatnie.