Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Limoncello Pine Nut Upside Down. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.97 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 3795 kalorii, 54g białka, oraz 141 g tłuszczu na porcję. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, soda oczyszczona, cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Banany Foster I Limoncello Upside Down Patelnia Ciasto, oraz Limoncello Pound Cake w / Meyer Lemon Curd Filling & kozi ser, tymianek i lukier Limoncello dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozpyl ramekiny sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Wytnij 12 pergaminowych kółek, aby pasowały do ramekinów; ustaw po 1 w każdym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Przynieś brązowy cukier, 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1 szklanka wody na wolnym ogniu na dużej patelni i gotuj, aż lekko zmniejszy się i cukier się rozpuści, o 5 protokół. Wyłączyć ogień i zanurzyć plasterki cytryny w syropie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Brązowy Cukier
Cytryna
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Odstawić, obracając od czasu do czasu, aż skórka i rdzeń zaczną się przeświecać, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
6
Ubić olej, Skórka z cytryny i sok, wanilia, sól, jajka, pozostały cukier, i limoncello w misce z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Cytrynowa
Limoncello
Wanilia
Sok
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sodę wymieszać w średniej misce. Stopniowo dodawaj do mokrej mieszanki i ubijaj na średniej prędkości, aż do momentu wymieszania. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Orzeszki Sosnowe
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać 1 łyżkę. Syrop z plastrów cytryny do każdego ramekina. Za pomocą szczypiec, usunąć plastry cytryny z syropu i umieścić po jednym w każdym ramekin; rezerwy pozostałego syropu. Równomiernie podzielić ciasto między ramekiny i ustawić na rondlu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Szczypce
9
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
10
Ostudzić na stojaku 10 minut, a następnie uruchomić mały, cienki nóż lub szpatułkę między ciasta i ramekin krawędzi i odwrócić ciasta na talerzach lub talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Szpatułka
Nóż
11
Usuń pergamin z ciast i pędzel z większą ilością syropu, jeśli chcesz.