Limoncello Pine Nut Upside Down Cakes

Limoncello Pine Nut Upside Down Cakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Limoncello Pine Nut Upside Down. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.97 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 3795 kalorii, 54g białka, oraz 141 g tłuszczu na porcję. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, soda oczyszczona, cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Banany Foster I Limoncello Upside Down Patelnia Ciasto, oraz Limoncello Pound Cake w / Meyer Lemon Curd Filling & kozi ser, tymianek i lukier Limoncello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozpyl ramekiny sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Wytnij 12 pergaminowych kółek, aby pasowały do ramekinów; ustaw po 1 w każdym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Przynieś brązowy cukier, 1/2 szklanki cukru granulowanego i 1 szklanka wody na wolnym ogniu na dużej patelni i gotuj, aż lekko zmniejszy się i cukier się rozpuści, o 5 protokół. Wyłączyć ogień i zanurzyć plasterki cytryny w syropie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CytrynaCytryna
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odstawić, obracając od czasu do czasu, aż skórka i rdzeń zaczną się przeświecać, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Ubić olej, Skórka z cytryny i sok, wanilia, sól, jajka, pozostały cukier, i limoncello w misce z mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
LimoncelloLimoncello
WaniliaWanilia
SokSok
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sodę wymieszać w średniej misce. Stopniowo dodawaj do mokrej mieszanki i ubijaj na średniej prędkości, aż do momentu wymieszania. Wymieszać z orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wlać 1 łyżkę. Syrop z plastrów cytryny do każdego ramekina. Za pomocą szczypiec, usunąć plastry cytryny z syropu i umieścić po jednym w każdym ramekin; rezerwy pozostałego syropu. Równomiernie podzielić ciasto między ramekiny i ustawić na rondlu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
SzczypceSzczypce
9
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
10
Ostudzić na stojaku 10 minut, a następnie uruchomić mały, cienki nóż lub szpatułkę między ciasta i ramekin krawędzi i odwrócić ciasta na talerzach lub talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
11
Usuń pergamin z ciast i pędzel z większą ilością syropu, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn