Lime Bars
Lime bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 176 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 64 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka z wolnego wybiegu, mąkę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Key Lime Bars, Key Lime Pie Bars, oraz Key Lime Pie Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ubij masło i cukier razem, za pomocą miksera elektrycznego lub ręcznie, aż blady, ale nie zbyt puszysty. Z mikserem ustawionym na bardzo małej prędkości, dodaj mąkę i sól i delikatnie ubijaj, aż się połączą. Ciasto (być może jeszcze nie powstało w kulkę — nie martw się) wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść w kulkę. Używając dobrze obsypanych mąką rąk, wciśnij ciasto do nasmarowanej 8 1/2 x 12 cala prostokątnej blachy do pieczenia. Schłodzić w lodówce przez 30 minut (lub trzymać w zamrażarce przez około 10 minut).
Piec 15-20 minut do bladego złota, następnie wyjąć z piekarnika, ale nie wyłączać piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia w puszce.
Aby zrobić nadzienie, ubij razem jajka, cukier, skórkę z limonki i sok. Po połączeniu stopniowo mieszaj mąkę, ciągle ubijając.
Wlać do schłodzonej blaszki, na wierzchu schłodzonej bazy kruchej i piec przez 30 minut lub do momentu ustawienia nadzienia. Pozostawić do ostygnięcia w puszce.
Pokroić w 30 małych batoników, posypać cukrem pudrem i udekorować skórką z limonki.