Letnie ogórki warzywne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz ocet balsamiczny, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Słodko-kwaśne letnie ogórki do squasha, Grillowane hamburgery z kiełbasą z indyka BLT z letnimi ogórkami, oraz Mieszane Ogórki Warzywne.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz 6 szklanek wody z octem winnym, cukrem, pieprzem, czosnkiem, solą morską i nasionami kopru włoskiego i zagotuj na dużym ogniu. Gotować energicznie przez 2 minuty, następnie dodać kliny kopru włoskiego i gotować do miękkości, około 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść koper włoski do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
Bułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodać cukinię do mieszaniny octu i gotować, aż chrupiące-miękkie, o 1 minutę, a następnie dodać do kopru włoskiego w misce. Powtórz proces z kalafiorem, gotując go przez około 3 minuty, a następnie czerwoną cebulę, gotując je przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Warzywa podzielić na 2 lub 3 duże żaroodporne słoiki z ciasnymi pokrywkami.
Dodaj oliwę z oliwek i ocet balsamiczny do płynu do gotowania i pozostaw do ostygnięcia. Podziel płyn do gotowania między słoiki, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby przykryć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)