Letnie mieszane warzywa i wołowina Kabobs
Jeśli 28 centów za porcję spada w budżecie, Lato mieszanych warzyw i wołowiny Kabobs może być wielki bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Udaj się do sklepu i odbierz SOS classico basil pesto i posmaruj, a.1. oryginalny sos, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kabobs Wołowina Warzywna, Grillowane Kaboby wołowe i warzywne, oraz Mixed Grill Kabobs.
Instrukcje
Zanurz osiem 12-calowych drewnianych szaszłyków w wodzie 30 min. Tymczasem wymieszać sos stek, pesto i sok z cytryny, aż dobrze wymieszać; odstawić.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Stek i warzywa na przemian przekładamy na szaszłyki.
Usuń 1/4 szklanki mieszanki sosu stek; pędzel równomiernie na kabobs.
Grill 8 do 10 min. lub do momentu, gdy stek jest gotowany, a warzywa są chrupiące-delikatne, często obracając i szczotkując z pozostałą mieszaniną sosu stekowego.