Letnie mieszane warzywa i wołowina Kabobs

Letnie mieszane warzywa i wołowina Kabobs
Jeśli 28 centów za porcję spada w budżecie, Lato mieszanych warzyw i wołowiny Kabobs może być wielki bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Udaj się do sklepu i odbierz SOS classico basil pesto i posmaruj, a.1. oryginalny sos, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kabobs Wołowina Warzywna, Grillowane Kaboby wołowe i warzywne, oraz Mixed Grill Kabobs.

Instrukcje

1
Zanurz osiem 12-calowych drewnianych szaszłyków w wodzie 30 min. Tymczasem wymieszać sos stek, pesto i sok z cytryny, aż dobrze wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sos Do StekówSos Do Steków
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Stek i warzywa na przemian przekładamy na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń 1/4 szklanki mieszanki sosu stek; pędzel równomiernie na kabobs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
4
Grill 8 do 10 min. lub do momentu, gdy stek jest gotowany, a warzywa są chrupiące-delikatne, często obracając i szczotkując z pozostałą mieszaniną sosu stekowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia5
Magazyn