Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy, mielony kminek, dynię Chayote i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Letnie kebaby Wegetariańskie ze świeżą kukurydzą, Grillowane Kebaby Wegetariańskie, oraz Swordfish And Veggie Kebabs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Starannie ułóż przygotowane warzywa na szaszłykach i połóż je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Połączyć oliwę z oliwek, sól, pieprz, kminek, papryka, agawa i sok z cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula