Letnia zupa

Letnia zupa
Zupa Letnia to przepis bezglutenowy na 12 porcji. Jedna porcja zawiera 120 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu . Za 45 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga zielonej cebuli, pikantnego soku v8, cukru i pomidorów. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest idealny na Czwarty Lipca . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 44% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Wypróbuj Zupę latem , Letnią zupę dyniową i Letnią zupę Minestrone , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz wszystkie składniki. Przykryj i przechowuj w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Domaine Carneros Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Domaine Carneros Brut
Domaine Carneros Brut
Rocznika Domaine Carneros Brut Cuvée, datowanego co roku, reprezentuje to, co najlepsze z Carneros pinot noir i chardonnay przetworzone w klasyczne wino musujące. Apelacja to w 100% Carneros. Przed wypuszczeniem na rynek Brut dojrzewał w butelce przez trzy lata. W miarę starzenia się będzie on nabierał coraz większej głębi i złożoności. To cuvée ma aromaty kwiatów polnych, gruszek i skórki cytrusów wzmocnione nutami tostów, wanilii i przypraw. Wino ma elegancką strukturę, bogate, okrągłe i aromatyczne, z długim kremowym finiszem, który jest cechą charakterystyczną win Domaine Carneros. Świetnie smakuje z podwójnymi lub potrójnymi serkami śmietankowymi, szczególnie dobrze komponuje się również z ostrygami, skorupiakami, rybami, drobiem oraz kuchnią azjatycką i kalifornijską.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn