Letnia sałatka owocowa z rukolą i migdałami
Letnia sałatka owocowa z rukolą i migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz perskie morwy, rukolę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Rukoli Z Migdałami I Parmezanem, Sałatka z kurczakiem i ryżem z rukolą, migdałami i papryką, oraz Sałatka z rukoli z migdałami, zielonymi oliwkami i mandarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym talerzu ciasto, tosty migdały przez 8 minut, aż pachnące. Wymieszać z 1/2 łyżeczki oleju migdałowego i posypać solą.
W mini procesorze puree posiekaną nektarynkę.
Przełożyć puree do małej miski i dodać szalotkę, ocet i 1/2 łyżeczki soli.
Odstawić na 5 minut, a następnie ubić oliwę z oliwek i pozostałą 1 łyżkę oleju migdałowego. Doprawić solą i pieprzem.
W średniej misce umieścić pokrojone nektaryny i jeżyny.
Skropić jedną trzecią winegret i doprawić solą i pieprzem. W dużej płytkiej misce doprawić rukolę solą i pieprzem i delikatnie wrzucić z pozostałym winegretem. Delikatnie wrzucić ubrany owoc.
Udekorować migdałami i podawać natychmiast.