Lepsza od pieczonej fasoli z pikantnymi klinami

Lepsza od pieczonej fasoli z pikantnymi klinami
Lepsza od pieczonej fasoli z pikantnymi klinami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 602 kalorie, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 3,54 zł za porcję. 300 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz łagodny proszek chili, cukier, fasolę fasoli w wodzie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Pieczone Pikantne Czosnkowe Kliny Ziemniaczane, Pikantna Fasola Nie Pieczona, oraz Pikantna Fasolka Po Pieczeniu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na kliny, wymieszać mąkę, cayenne i zioła (jeśli używasz), dodać trochę soli i pieprzu, a następnie wrzucić ziemniaki i olej, aż dobrze pokryte. Wrzucić do foremki do pieczenia, następnie piec około 35 minut, aż będzie chrupiąca i ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W międzyczasie rozgrzać olej na nieprzywierającej patelni, a następnie delikatnie smażyć cebulę i boczek razem przez 5-10 minut, aż cebula zmięknie i zacznie się złocić. Wymieszać cukier, pomidory, bulion i przyprawy do smaku, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać fasolę, następnie dusić przez kolejne 5 minut, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Podawać z klinami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn