Lepkie kiełbaski hoisin
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić lepkie kiełbaski hoisin w domu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. 65 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz kiełbaski koktajlowe, nasiona sezamu, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Kiełbaski z lepkim sosem cebulowym, Lepkie Cebulowe Kiełbaski Marmolada, oraz Lepkie kiełbaski z sałatką ziemniaczaną są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Wymieszać sos hoisin, miód, musztardę i sezam.
Dodać kiełbaski, rzucając dobrze je płaszcz.
Wyłóż blachę do pieczenia folią i ułóż na niej kiełbaski, rozłożone w odstępach. Wygładzić pozostałą glazurę na wierzchu kiełbas, aby były wyjątkowo lepkie.
Piec przez 20-25 minut, aż uzyska złoty kolor. Zapakuj w pojemnik lub zawiń w folię za pomocą pałeczek koktajlowych.