Lepkie Bułeczki Miodowo-Orzechowe

Lepkie Bułeczki Miodowo-Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb,więc spróbuj lepkich bułeczek z miodem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ciepłą wodę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lepkie Bułeczki, Najlepsze Lepkie Bułeczki, oraz Lepkie Bułeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać jajka, cukier, masło, sól, wanilię i 2 szklanki mąki. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
3
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
4
Umieść w nasmarowanej misce; przekręć raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1-1 / 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
W małym rondlu, połączyć brązowy cukier, miód, masło i sól; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wlać do natłuszczonego 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia; posypać orzechami pekan. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Rozwal ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zwiń w 24-in. x 8-po. prostokąt; posmaruj masłem do 1 cala krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
8
Połączyć pekan, brązowy cukier i cynamon; posypać masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
9
Zwiń od długiej strony; uszczelnij szew.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Pokroić na 1-in. plastry; miejsce wyciąć bok w dół na patelni. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Piec w temperaturze 350° przez 25-28 minut lub do złotego koloru. Cool 1 minuta; Odwróć na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn