Lepkie bułeczki cynamonowe pecan

Lepkie bułeczki cynamonowe pecan
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do skrzynki receptury, cynamon pekan lepkie bułki może być przepis, który należy spróbować. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten chleb ma 743 kalorie, 11g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 129 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mocnej mąki, cukru, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cynamonowe Pekan lepkie bułeczki na # Twelve, Lepkie bułeczki cynamonowe z orzechami pekan, oraz Pekan Lepkie Bułeczki.

Instrukcje

1
W misce umieścić mąkę, cukier i 1 łyżeczkę soli, następnie wcierać w kawałki masła, aż mieszanka będzie miała konsystencję bułki tartej. Dodajemy drożdże i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Wlać mleko i dobrze wymieszać, aż do uzyskania miękkiego ciasta (może trzeba dodać trochę więcej mleka). Zagniataj w mikserze z hakiem do ciasta przez 7 minut lub ręcznie przez około 15 minut, aż ciasto będzie gładkie, miękkie i sprężyste. Przełóż do lekko naoliwionej miski, przykryj olejowaną folią spożywczą lub czystym ręcznikiem, a następnie pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zrób nadzienie: umieść cynamon, cukier i orzechy pekan w robocie kuchennym, a następnie zmiażdż, aż orzechy zostaną drobno zmielone. Rozwałkuj ciasto i ugniataj, aby wybić powietrze, a następnie podziel ciasto na dwie części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Zwiń i rozciągnij każdy kawałek, tworząc prostokąt o wymiarach 25 x 35 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Roztopić masło na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6
Posmaruj połowę każdego prostokąta, a następnie posyp połowę mieszanki wypełniającej. Użyj wałka do ciasta, aby wcisnąć nadzienie do ciasta. Ciasno zwiń każdy prostokąt od jednego z długich końców, aby uzyskać grubą kłodę,a następnie uszczypnij końce razem, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Pokrój każdą kłódkę na 8 sztuk. Może być zamrożony na okres do 1 miesiąca.
8
Posmaruj dwie tacki do pieczenia o głębokości 20 x 30 cm roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
9
Syrop klonowy i cukier wymieszać z pozostałym masłem, a następnie wlać go na dno każdej blachy do pieczenia, wirując wokół tak, że jest powlekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
11
Umieść rolki na tacy, pozostawiając odstęp co najmniej 2 cm wokół każdej rolki. Przykryć lekko naoliwioną folią spożywczą, następnie przechowywać w ciepłym miejscu przez około 30 minut, aż lekko wzrośnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjmij folię spożywczą z tacy, a następnie piecz przez 30 minut, aż bułki będą lekko rumiane i będą jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Podawać ciepłe, lepkie-do góry.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn