Lepkie batoniki sezamowe z surową mżawką czekoladową

Lepkie batoniki sezamowe z surową mżawką czekoladową
Lepkie batoniki sezamowe z surową mżawką czekoladową to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 187 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, orzechy, mak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelowe batony pekan w / Chocolate Drizzle, Pecan Shortbread batony z czekoladą mżawka, oraz Strawberry Streusel batony z białą czekoladą mżawka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia folią lub papierem do pergaminu i posmarować patelnię olejem kokosowym lub olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Umieść orzechy, nasiona sezamu i nasiona chia w maszynce i proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Nasiona ChiaNasiona Chia
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodaj nektar z agawy, masło orzechowe lub z nasion, olej, wanilię i sól. Proces, za pomocą impulsów włączania/wyłączania, aż mieszanina zostanie zmieszana i zacznie się sklejać i zbrylać po bokach miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Masło Z NasionMasło Z Nasion
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Umieść duży kawałek papieru pergaminowego, papieru woskowego lub plastikowej folii (lekko nasmarowanej olejem kokosowym lub roślinnym) na mieszance prętów i użyj jej do równomiernego rozłożenia i spłaszczenia mieszaniny na patelni; pozostaw papier lub plastikową folię na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Umieścić mieszaninę w zamrażarce na 30 minut.
1
Wymieszać olej, nektar z agawy i kakao w proszku w małej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyjąć mieszankę z zamrażarki, odkryć, i dekoracyjnie mżawka lub rozprowadzić mieszaniną czekolady. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub umieścić w zamrażarce na 1 godzinę, aż mieszanina jest jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Używając wkładki, podnieś mieszaninę z patelni i przenieś na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Pokroić na 20 sztabek. Przechowywać w lodówce lub zamrażarce.
5
Końcówki barowe - olej kokosowy pomaga trzymać te batony razem; olej roślinny nie zadziała na jego miejsce. Możesz zamiast tego dodać dodatkowe 2 łyżki naturalnego, niesłodzonego surowego masła orzechowego lub nasiennego lub, jeśli masz do niego dostęp, surowego masła. - Jeśli nie przestrzegasz surowej diety, możesz skropić batony batonem czekoladowym, szczelnie owijając batony pojedynczo folią. Lodówka: 1 tydzień zamrażarka: 3 miesiące w szczelnym pojemniku; rozmrażanie 1 godzina bar wariacje surowy miód bułka bary używać surowe orzechy nerkowca jako orzechy i surowy miód jako słodzik. Wymień proszek kakaowy na taką samą ilość surowego, całkowicie naturalnego, słodzonego wegańskiego białka waniliowego. Surowe STICKY Almond Fudge BARS Użyj 3 szklanki surowych migdałów do orzechów i pomiń nasiona sezamu. Zmniejsz nasiona chia do 1/4 szklanki i dodaj 1/3 szklanki surowego, niesłodzonego kakao w proszku wraz z nektarem z agawy. Użyj surowego masła migdałowego do masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Proszek BiałkowyProszek Białkowy
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
SłodzikSłodzik
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Surowe Orzechy NerkowcaSurowe Orzechy Nerkowca
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Nasiona ChiaNasiona Chia
Miód SurowyMiód Surowy
( 23)( 23)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Power Hungry™
7
Przedrukowane za zgodą Power Hungry™ przez Camilla V. Saulsbury, © 2013 Lake Isle Press
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia21
Magazyn