Lemoniada Żurawinowa

Lemoniada Żurawinowa
Lemoniada żurawinowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten napój ma 107 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sok żurawinowy, wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemoniada Żurawinowa, Poncz Z Lemoniadą Żurawinową, oraz Lemoniada Sos Żurawinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 2 szklanki wody i cukru w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać mieszaninę cukru, rozmrożony koncentrat lemoniady, sok żurawinowy i pozostałe 3 szklanki wody. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Częściowo Koncentrat LemoniadyCzęściowo Koncentrat Lemoniady
Sok żurawinowySok żurawinowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn