Lemon Supreme Pie
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, cukier cukierniczy, skorupkę ciasta z głębokim naczyniem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Lemon Supreme Pie, Sernik Cytrynowy Supreme, oraz Lemon Supreme Pound Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia nieposiadająca skorupy ciasta z podwójną grubością folii o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 450° przez 8 minut.
Wyjąć folię; piec 5 minut dłużej. Schłodzić na stojaku z drutu.
Do nadzienia cytrynowego połącz 3/4 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą i sól. Mieszać w wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień; dodać pozostały cukier. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje i bąbelkami.
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać masło, skórkę cytrynową i barwnik spożywczy. Delikatnie wymieszać z sokiem z cytryny. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
W przypadku nadzienia z serem śmietankowym, ubić serek śmietankowy i cukier w dużej misce, aż będzie gładki. Złóż ubitą polewę i sok z cytryny. Przechowywać w lodówce 1/2 szklanki do dekoracji.
Rozłóż pozostałą mieszaninę twarogu do skorupy ciasta; top z nadzieniem cytrynowym. Przechowywać w lodówce przez noc.
Wymieszaj zarezerwowaną masę z serem śmietankowym w torbie z końcówką # 21; umieść gwiazdki na cieście. Przechowywać w lodówce.