Lemon Soy Aïoli
Lemon Soy Aïoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 16 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, Lemon Aïoli, oraz Lemon Aïoli.
Instrukcje
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w małym rondlu.
Dodać czosnek i gotować 10 protokół.
Umieść tofu na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Połącz czosnek, tofu i pozostałe składniki w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Podawać ze świeżymi warzywami.