Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta
Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 623 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, jajka, mieszankę ciasta cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy obejmują Borówka Cytryna Mini Bundt Ciasta, Mini Meyer Lemon Bundt Cakes, oraz Ciastka Mini Lemon Bundt z nadzieniem Lemon Curd (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Spryskaj patelnię Rose Bundt pan i mini rose Bundt pan nieprzywierającym sprayem.
W mieszalniku wyposażonym w przystawkę do trzepaczki połączyć mieszankę ciasta, mieszankę budyniową, jajka i sodę różaną.
Dodać olej, wymieszać do uzyskania gładkości.
Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie, piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 35 minut dla dużego ciasta, około 20 minut dla mini ciastek.
Cool na stojakach drucianych.
W misce połączyć cukier cukierniczy, wodę i syrop różany.
Trzepaczka do postaci gładkiej glazury.
Wlać glazurę do zamykanej plastikowej torby, odciąć narożnik i skropić glazurą schłodzone ciasta.