Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta

Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta
Lemon Rose Bundt Ciasto Z Mini Rose Bundt ciasta może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 623 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, jajka, mieszankę ciasta cytrynowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy obejmują Borówka Cytryna Mini Bundt Ciasta, Mini Meyer Lemon Bundt Cakes, oraz Ciastka Mini Lemon Bundt z nadzieniem Lemon Curd (niskowęglowodanowe i bezglutenowe).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Spryskaj patelnię Rose Bundt pan i mini rose Bundt pan nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
W mieszalniku wyposażonym w przystawkę do trzepaczki połączyć mieszankę ciasta, mieszankę budyniową, jajka i sodę różaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać olej, wymieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Podzielić ciasto na przygotowane Patelnie, piec, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 35 minut dla dużego ciasta, około 20 minut dla mini ciastek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Cool na stojakach drucianych.
7
W misce połączyć cukier cukierniczy, wodę i syrop różany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Trzepaczka do postaci gładkiej glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Wlać glazurę do zamykanej plastikowej torby, odciąć narożnik i skropić glazurą schłodzone ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn