Lemon Love Cake
Lemon Love Cake to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 530 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, bitą polewę, koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Love the Mama Lemon batons, Love Week: we Love ... graham Sweet Potato Cupcakes, oraz Love Cake.
Instrukcje
Aby zrobić ciasto, zacznij od ząbkowanego noża i wyrównaj większy koniec ciasta. To będzie dno. Pokroić z góry cal ciasta. Ostrożnie odstawić(nie łamać). Wyjmij rów w cieście do nadzienia. Odstawić.
W misce, połączyć lemon curd i 1 szklanka bitej polewy. Delikatnie wymieszać, aby połączyć, uważając, aby nie przesadzić. Wypełnij środek ciasta nadzieniem i przykryj zarezerwowaną górną częścią ciasta.
Aby zrobić lukier, umieść wszystkie składniki lukru w misce i wymieszaj, aby połączyć. Upewnij się, że wszystkie grudki są rozpuszczone.
Mżawka lukier na ciasto, aż całkowicie pokryte lukrem.
Niech zestaw przed podaniem.
Pierścień ciasta funta może być ozdobiony pięknym nosemgay róż lub innych jadalnych kwiatów umieszczonych w środkowym otworze. Alternatywnie, można kupić mrożone Funt ciasto bochenek i warstwy mieszanki kremu cytrynowego między plasterkami. Top z więcej cytryny krem i udekorować świeżymi jagodami.