Lemon-Berry Lush
Lemon-Berry Lush może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka okrągły angel food cake, galaretka o smaku cytrynowym instant budyń, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemon Lush Pie, Lemon Lush z magazynu All S, oraz Batony Lemon Lush dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić mleko, suchy budyń wymieszać i skórkę cytryny w średniej misce z trzepaczką do dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać w połowie ubitej polewy. Przechowywać w lodówce 5 min. lub aż zgęstnieje.
Pokrój ciasto poziomo na trzy warstwy.
Ułożyć dolną warstwę ciasta na talerzu; na wierzchu 1-1 / 4 szklanki masy budyniowej i środkową warstwę ciasta. Przykryć pozostałą mieszaniną puddingu i górną warstwą ciasta.
Bok i wierzch ciasta z pozostałą bitą polewą; wierzch z jagodami. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. Resztki przechowywać w lodówce.