Lekkie Czekoladowe Ciasteczka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj lekkie ciasteczka czekoladowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz migdały, ekstrakt waniliowy, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciastka czekoladowe z kawałkami ciemnej czekolady i kawałkami masła orzechowego, Paleo Chocolate Chunk Shortbread Cookies [z domowymi kawałkami czekolady słodzonej miodem], oraz Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć masło i cukry; ubić mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Dodać olej i jajka; ubić do uzyskania kremowej konsystencji. Wymieszać wanilią.
W średniej misce połączyć mąki, proszek do pieczenia i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; dobrze wymieszać. Delikatnie złożyć czekoladę, wiśnie i migdały.
Miarka ciasto przez heaping łyżki na 2 blachy do pieczenia pokryte pergaminem.
Pieczemy ciasteczka w 2 partiach w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika, aż na górze i na dole będą złote (12-15 minut).
Przenieś ciasteczka na pergaminie do stojaka z drutu; chłodne (ciasteczka będą chrupiące, gdy ostygną). Przechowuj ciasteczka w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku (będą przechowywane do 4 dni).