Lekkie Czekoladowe Ciasteczka

Lekkie Czekoladowe Ciasteczka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj lekkie ciasteczka czekoladowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz migdały, ekstrakt waniliowy, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciastka czekoladowe z kawałkami ciemnej czekolady i kawałkami masła orzechowego, Paleo Chocolate Chunk Shortbread Cookies [z domowymi kawałkami czekolady słodzonej miodem], oraz Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć masło i cukry; ubić mikserem elektrycznym, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać olej i jajka; ubić do uzyskania kremowej konsystencji. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
W średniej misce połączyć mąki, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła; dobrze wymieszać. Delikatnie złożyć czekoladę, wiśnie i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Miarka ciasto przez heaping łyżki na 2 blachy do pieczenia pokryte pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Pieczemy ciasteczka w 2 partiach w górnej i dolnej trzeciej części piekarnika, aż na górze i na dole będą złote (12-15 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś ciasteczka na pergaminie do stojaka z drutu; chłodne (ciasteczka będą chrupiące, gdy ostygną). Przechowuj ciasteczka w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku (będą przechowywane do 4 dni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn