Lekki Dressing Marchewkowo-Imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj lekkiego dressingu marchewkowo-imbirowego. Ten przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, brązowy cukier, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 31 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing Japoński Marchew Imbir Sałatka Dressing (Power Foods), Dressing marchewkowo-imbirowy, oraz Dressing marchewkowo-imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć marchewkę i 1 szklankę wody do małego rondla. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 15 protokół. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania, a następnie odsączyć marchewkę.
Marchewkę i zarezerwowany płyn do gotowania Puree w blenderze, aż będzie gładka.
Dodaj imbir, brązowy cukier, ocet, sok z cytryny, sos sojowy, olej sezamowy i łyżeczkę soli; pulse aż będzie gładka.