Lekka zupa jarzynowa z pistacjowym Pistou
Lekka zupa jarzynowa z pistacjowym Pistou może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka klinów kapusty, pomidorów śliwkowych, cebuli kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzona pomidorowa zupa brzoskwiniowa z pistacjową bazylią Pistou, Zupa jarzynowa z Pistou, oraz Zupa Jarzynowa Z Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wlać wodę do pasty pomidorowej.
Dodaj marchew, cebulę, kapustę, seler, łodygi kopru włoskiego, tymianek i czosnek. Doprawić solą i gotować na małym ogniu przez 1 godzinę. Przecedzić bulion do innego dużego rondla i wyrzucić warzywa.
Doprowadzić bulion do wrzenia.
Dodać marchew, pasternak, pokrojony koper włoski i cebulę. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, przykryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Dodaj cukinię i pomidory, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty dłużej. Doprawić solą i pieprzem.
Wrzucić zupę do płytkich misek i wymieszać około 1/2 łyżki pistacjowego Pistou do każdej miski. Top z wiórkami parmezanu i podawać.