Lekka Zapiekanka Z Cukinii

Lekka Zapiekanka Z Cukinii
Lekka zapiekanka z cukinii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz cukinię, maślankę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Lekka pikantna zapiekanka z cukinii i pomidorów, Lekki Hummus Cukinii, oraz Bakłażan Jasny / Cukinia Parmigiana.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce połączyć cukinię, cebulę, maślankę, olej, ser i biszkopt mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt MixBiszkopt Mix
MaślankaMaślanka
CukiniaCukinia
SerSer
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn