Lazania Lazy
Leniwa Lasagna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz twarożek knudsen milkfat, produkt jajeczny bez cholesterolu, sos do makaronu classico family favorites i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać jajko z wolnego wybiegu, możesz śledzić to danie główne z Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Lazania Lazy, Lazania Lazy, oraz Lazania Leniwa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszaj twarożek, produkt jajeczny i 1 szklankę mozzarelli.
Połącz sos i kruszy; rozłóż na pół na dnie 13x9-calowej patelni spryskanej sprayem do gotowania.
Przykryć warstwami makaronu i połową mieszanki twarogowej; wierzch z pozostałym sosem i mieszanką twarogową.
Posypać pozostałą mozzarellą; przykryć.
Piec 1 godzinę lub do ogrzania (160F), odkrywając po 30 min.
Odstawić 10 min. przed cięciem do serwowania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo