Lato Squash i fasola Sauté

Lato Squash i fasola Sauté
Latem Squash i fasola Sauté może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, zwykły ryż, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Summer Squash & White Bean Sauté, Lato Squash Saute, oraz Lato Squash Saute.

Instrukcje

1
Ryż ugotować w 2 szklankach wody zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać kostki bulionowe w pozostałej 1 szklance wody. W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 łyżki mieszanki bulionu, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Tymczasem w 10-calowej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cebulę; gotować i mieszać 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać fasolkę szparagową, czosnek i pozostałą mieszaninę bulionu; przykryć i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
CzosnekCzosnek
5
Dodać cukinię i mieszankę squasha; gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotuj i mieszaj, aż mieszanina będzie bąbelkowa i lekko zagęszczona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Dodać bazylii i masła fasoli; gotować 1 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ogrzane. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola MaślanaFasola Maślana
BazyliaBazylia
7
Podawać na ryżu. W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi gałązkami bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
RyżRyż
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn