Lato Squash i fasola Sauté
Latem Squash i fasola Sauté może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, zwykły ryż, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Summer Squash & White Bean Sauté, Lato Squash Saute, oraz Lato Squash Saute.
Instrukcje
Ryż ugotować w 2 szklankach wody zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wymieszać kostki bulionowe w pozostałej 1 szklance wody. W małej misce, wymieszać skrobię kukurydzianą i 2 łyżki mieszanki bulionu, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Tymczasem w 10-calowej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować i mieszać 2 protokół.
Dodać fasolkę szparagową, czosnek i pozostałą mieszaninę bulionu; przykryć i gotować 5 protokół.
Dodać cukinię i mieszankę squasha; gotować 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotuj i mieszaj, aż mieszanina będzie bąbelkowa i lekko zagęszczona.
Dodać bazylii i masła fasoli; gotować 1 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ogrzane. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać na ryżu. W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi gałązkami bazylii.