Larry ' s Carne Asada Tacos
Larry ' s Carne Asada Tacos jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 14g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ancho chiles, sałatę lodową, szarą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Carne Asada Tacos, Carne Asada Tacos, oraz Carne Asada Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić mięso w paski o grubości 1/4 cala. Kształt kawałków nie ma znaczenia, ale większe będą łatwiejsze do grillowania.
Usuń nasiona z chili i tosty nasiona na suchej patelni, aż lekko zabarwione.
Umieścić nasiona na talerzu i całkowicie ostudzić. W młynku do przypraw lub młynku do kawy zmiel nasiona do delikatnej konsystencji.
Umieść mięso w dużej misce i dodaj zmielone nasiona chili, czosnek, pokruszony liść laurowy i wystarczająco dużo oliwy z oliwek, aby pokryć mięso.
Pozostaw w chłodnej temperaturze pokojowej przez 3 do 4 godzin.
Przygotuj gorący ogień węglem drzewnym. Mięso doprawić solą. Grilluj z obu stron, aż do smaku. Odstaw mięso na bok, podczas grillowania tortille szybko po obu stronach, aby je ogrzać. Do każdej tortilli włóż plastry mięsa i udekoruj sałatą, cebulą i salsą.
W dużej patelni wyłożonej folią aluminiową, toast chiles na umiarkowanym ogniu przez około 5 minut, aż prawie dymu, często mieszając.
Zagotować 2 szklanki osolonej wody.
Dodaj tosty chiles, czosnek, i oregano. Dusić około 10 minut, lub aż chiles są miękkie.
Wlać do blendera. Mieszaj na niskiej prędkości przez kilka sekund, a następnie zwiększ do wysokiej prędkości przez około 1 minutę lub do gładkości.
Dodaj wodę, aby rozrzedzić sos, jeśli wolisz.