Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Indyk Larb może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 45g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 52 fanów. Mieszanka trawy cytrynowej, sałata maślana, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Larb Turecki, Larb Turecki, oraz Świńskie ucho Larb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Sos: w małej misce ubić sok z limonki, sok z cytryny, sos rybny i miód. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Sos Rybny
Sok Z Limonki
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Winegret Z Wermutu
3
Larb: w dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj cebulę, szalotki, trawa cytrynowa, chile, i sól, do smaku. Gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa Cytrynowa
Warzywa
Szalotka
Papryka Chili
Cebula
Sól
5
Dodać indyka i doprawić solą. Gotować, mieszając często, aż mięso i warzywa są gotowane przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cała Turcja
Mięso
Sól
6
Dodać sos do patelni i gotować przez 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z miętą. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Łyżka mieszanki indyka na liście sałaty i ułóż na półmisku.