Lapsang Souchong Tea gotowane na parze małże wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka poszczególnych torebek lapsang Souchong tea, marchew, pomarańcza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong, Małże Japońskie (Sake Gotowane Na Parze Małże), oraz Małże Gotowane Na Parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku 2 do 3 galonów, na średnim ogniu, dodaj wodę, sól, liście laurowe, marchew, seler, trawę cytrynową i cebulę. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut. Gdy warzywa lekko zmiękną, dodaj imbir, owoce i herbatę. Pozostawić smaki do mieszania przez 10 minut, a następnie dodać workowane małże. Gotować, aż małże otworzyły się o 10 do 14 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Eliksir G
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę