Laal Mass (Ognista Jagnięcina Curry)

Laal Mass (Ognista Jagnięcina Curry)
Laal Mass (Ognista Jagnięcina Curry) jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 71g białka, oraz 48 g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz chili w proszku, liście kolendry, strąki kardamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mięso można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ognista zupa Curry z tofu i kokosem, Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, oraz Curry Z Jagnięciny.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn