Kwaśna śmietana i kawior z fioletowymi ziemniakami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać śmietanę i kawior Topped fioletowe ziemniaki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Ten przepis służy 18 i kosztuje 37 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz peruwiańskie fioletowe ziemniaki, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kawior na Pumperniklu z kwaśną śmietaną, Czerwona cebula, śmietana i kawior Quesadillas, oraz Blini ziemniaczane ze śmietaną i kawiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj ziemniaki i 3/4 łyżeczki soli do średniego rondla; przykryć zimną wodą o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień; dusić 8 minut lub aż po prostu przetargu, ale nie rozpada.
Ziemniaki przełożyć na blachę wyłożoną papierowymi ręcznikami. Schłodzić około 20 minut lub do temperatury pokojowej.
W międzyczasie ubij razem śmietanę, sok z cytryny, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; pozostaw do ostygnięcia. Ułóż ziemniaki w równej warstwie na dużym talerzu. Łyżka 1/2 okrągłej łyżeczki mieszanki śmietany na każdej połowie ziemniaka; top z 1/4 łyżeczki kawioru.