Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym

Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym
Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1348 kalorii, 101g białka, oraz 89g tłuszczu. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kury z dziczyzny, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kury kornwalijskie z farszem ryżowym, Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym, oraz Kury kornwalijskie z farszem migdałowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój chleb na 1/2 cala. kostki; umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 300° przez 15 minut lub do tosty i suche. W misce połączyć żurawinę, cukier, skórkę pomarańczową, sól i cynamon; dobrze wymieszać. Wymieszać w kostkach chleba i rodzynkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
RodzynkiRodzynki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 1 łyżkę masła i wystarczającą ilość soku pomarańczowego, aż farsz osiągnie pożądaną wilgotność.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Kury luźno studzić; natrzeć skórę pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Umieścić na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 375° przez 1 godzinę i 15 minut lub do momentu, aż soki będą czyste, a termometr do mięsa włożony do farszu będzie miał temperaturę 165°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn