Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym
Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1348 kalorii, 101g białka, oraz 89g tłuszczu. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kury z dziczyzny, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kury kornwalijskie z farszem ryżowym, Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym, oraz Kury kornwalijskie z farszem migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chleb na 1/2 cala. kostki; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 300° przez 15 minut lub do tosty i suche. W misce połączyć żurawinę, cukier, skórkę pomarańczową, sól i cynamon; dobrze wymieszać. Wymieszać w kostkach chleba i rodzynkach.
Dodaj 1 łyżkę masła i wystarczającą ilość soku pomarańczowego, aż farsz osiągnie pożądaną wilgotność.
Kury luźno studzić; natrzeć skórę pozostałym masłem.
Umieścić na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 1 godzinę i 15 minut lub do momentu, aż soki będą czyste, a termometr do mięsa włożony do farszu będzie miał temperaturę 165°.