Kurczak ziołowy z sosem musztardowym

Kurczak ziołowy z sosem musztardowym
Kurczak z ziołami i sosem musztardowym to danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 340 kalorii , 30 g białka i 8 g tłuszczu . Za 2,07 USD za porcję przepis ten pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, estragon, płatki kukurydziane i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest solidne. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Łosoś na desce cedrowej z sosem musztardowo-koperkowym , Wołowina peklowana i kapusta z sosem musztardowo-śmietankowym i Kielbasa z brukselką w sosie musztardowo-śmietankowym .

Instrukcje

1
W płytkiej misce lub dużej plastikowej torbie z możliwością ponownego zamknięcia wymieszaj pierwsze sześć składników. Zanurz kurczaka w maślance, a następnie obtocz w mieszance kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Sos Spaghetti Z Pieczonym Czosnkiem I ParmezanemSos Spaghetti Z Pieczonym Czosnkiem I Parmezanem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ułożyć w jednej warstwie w natłuszczonej formie do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwone Ziemniaki (około 5), Pokrojone W PlasterkiCzerwone Ziemniaki (około 5), Pokrojone W Plasterki
3
Posyp resztą okruchów.
4
Piecz bez przykrycia w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do momentu, aż sok będzie klarowny. Tymczasem, w celu przygotowania sosu, zagotuj bulion i mąkę kukurydzianą w małym rondelku. Dodaj musztardę; gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Funta Pikantnej Włoskiej Kiełbasy, Bez Osłonki1/2 Funta Pikantnej Włoskiej Kiełbasy, Bez Osłonki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Dodaj śmietanę; podgrzewaj, cały czas mieszając (nie doprowadzaj do wrzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
6
Podawać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn